+31 (0)6 3019 2864
info@buildinghumantalent.nl

Training en coaching

Training en coaching

Training en coaching zijn in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden. De individuele coaching helpt om het geleerde te borgen en echt eigen te maken. BHT is gespecialiseerd in trainingen, workshops en coaching bestemd voor ieder niveau binnen de organisatie: management, afdelingen, teams en individuele medewerkers. Standaard of maatwerk, net wat u wilt. Kiest u voor maatwerk, dan geven wij de training specifiek vorm rond thematiek en competenties, die u graag ontwikkeld wilt zien. Exact toegesneden op de behoefte van de organisatie of de afdeling. Binnen uw muren of daar buiten, op een tijdstip dat u schikt.

De trainingen en coaching van BHT:

  • Stimuleren talent en verbeteren blijvend het functioneren van medewerkers;
  • Vormen een uitstekend hulpmiddel voor medewerkers die in een nieuwe functie beginnen, andere verantwoordelijkheden of taken krijgen of vastlopen in hun huidige werk;
  • Vormen een randvoorwaarde voor medewerkers die als echte professionals willen excelleren in hun huidige functie. Medewerkers die hun meerwaarde voor het bedrijf nadrukkelijk gestalte willen geven;
  • Bieden een gedegen ondersteuning aan medewerkers van wie u collectief afscheid moet nemen.

Onze ervaren en uitstekend gekwalificeerde trainers gebruiken herkenbare praktijkcases uit uw organisatie. Wij werken met een didactiek die dicht bij de mensen staat.
Simpelweg omdat wij de taal en de mores van uw organisatie begrijpen.

De aanpak van BHT vergroot de actieve deelname en de sociale controle. De deelnemers begeleiden elkaar in de toepassing van de theorie in de praktijk, rechtstreeks op de werkvloer.
Onze trainers brengen uw medewerkers daadwerkelijk in beweging.

Meer weten?

Iframe