+31 (0)6 3019 2864
info@buildinghumantalent.nl

partners

Partners:

Building Human Talent werkt samen met de volgende partners:

 

NPDI

Building Human Talent is lid van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en deelt de gezamenlijke missie: het ondersteunen van organisaties en medewerkers bij het oplossen van hun inzetbaarheidsvraagstukken. Het NPDI is een netwerk met partners en organisaties die willen vernieuwen en kennis willen delen. Gezamenlijk willen wij een bijdrage leveren aan het duurzaam inzetbaar houden van werkenden.

Meer weten? www.npdi.nl

croondavidovich

Croon Davidovich

Building Human Talent en Croon Davidovich bundelen de krachten om onze klanten integraal te kunnen adviseren over algemene en juridische vraagstukken op het gebied van ontwikkeling van organisaties en medewerkers.
Croon Davidovich is een ambitieus advocatenkantoor met specialisaties in arbeidsrecht, vastgoedrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Zij werkt met een gedreven team van advocaten dat organisaties met expertise en passie bijstaat bij een diversiteit aan juridische vraagstukken.
Een juridisch vraagstuk? Croon Davidovich licht u graag in over de mogelijkheden. Een eerste consult (telefonisch of per mail) is vrijblijvend. Neem contact op met Croon Davidovich om te zien hoe zij u nu en in de toekomst van dienst kan zijn.

Meer weten? www.croondavidovich.nl / 020 – 535 33 70

GRIP

GRIP

Building Human Talent is preferred supplier van GRIP. GRIP is een online tool ontwikkeld door Triple I, het onderzoeksbureau van Prof. Dr. Schaufeli, en BLINK positieve psychologie. GRIP ondersteund mensen bij het zelfstandig vergroten van hun energie en het verlagen van stress. Het kan uitstekend worden ingezet om mensen meer bewust te maken van hun Duurzame Inzetbaarheid.

Meer weten? www.gripwerkt.nl

DISC

DISC

Building Human Talent is gecertificeerd in het afnemen van Persoonlijke Profiel Analyses volgens de DISC-methode. Wij gebruiken DISC Analyses voor verschillende trajecten: Individuele afnames, binnen de empowermenttrainingen en in DISC Teamtrainingen.

Meer weten over DISC?

ABWN

ABWN Arbo

Building Human Talent werkt samen met ABWN Arbo als arbodienst. Wij kunnen samen diverse maatwerkoplossingen bieden. Zo hebben wij een training duurzame inzetbaarheid, waarbij alle medewerkers gedurende de dag PAGO gekeurd kunnen worden.

Meer weten over ABWN arbo?

DCS

DCS Trainingen

Hoe zet je organisaties en medewerkers in hun kracht? Door zelf ook krachten te bundelen!

DCS Trainingen verzorgt weerbaarheid- en bootcamptrainingen geïntegreerd in de trainingen van Building Human Talent. Bij de DCS weerbaarheid- en bootcamp trainingen staat het vergroten van fysieke en mentale zelfkennis centraal. De deelnemers leren gebruik te maken van fysieke-, verbale- en mentale technieken en methodieken om beter samen te werken, doelen te stellen en op te komen voor zichzelf. Door ook fysiek bezig te zijn zie je eerder de natuurlijk reactie van een deelnemer en komt energie vrij waardoor zaken makkelijker bespreekbaar kunnen worden gemaakt en er daadwerkelijk beweging ontstaat.

Meer weten? www.dcstrainingen.com

Iframe