+31 (0)6 3019 2864
info@buildinghumantalent.nl

Duurzame Inzetbaarheid

Building Human Talent, uw wegwijzer in Duurzame Inzetbaarheid!

Bij veel organisaties is zo langzamerhand het besef aan het groeien dat ze aandacht moeten gaan besteden aan Duurzame Inzetbaarheid.

Duurzame Inzetbaarheid roept echter ook de nodige vragen op, zoals:

  • Duurzame Inzetbaarheid, wat houdt dat precies in?
  • Wat levert het mijn organisatie op als ik hierin investeer?
  • Ben ik als werkgever verantwoordelijk?

Building Human Talent kan u helpen om bovenstaande vragen te beantwoorden. Wij hebben een compleet programma ontwikkeld om uw organisatie te ondersteunen bij het opzetten van een succesvol beleid voor Duurzame Inzetbaarheid. Dit programma leert medewerkers dat ze ook zelf verantwoordelijk zijn voor hun Duurzame Inzetbaarheid en motiveert ze om hier actief mee aan de slag te gaan. Het leert u hoe u Duurzame Inzetbaarheid kunt positioneren binnen uw organisatie en brengt de dialoog op gang over wederzijdse verantwoordelijkheid.

Dit programma bestaat onder andere uit:

  • Advies en ondersteuning bij het vormgeven van Duurzaam Inzetbaarheidsbeleid
  • Trainingen en workshops op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling gericht op management en/of medewerkers
  • LoopbaanVitaalTrajecten voor individuele medewerkers onder begeleiding van een vitaliteitscoach en intervisiebijeenkomsten onder leiding van BHT

Door onze ervaring weten wij wat echt effect heeft en hoeveel uw investering bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid, vitaliteit, bevlogenheid en inzetbaarheid van uw medewerkers.

Ook nieuwsgierig geworden wat BHT voor uw organisatie kan beteken? download de volgende flyers:
ESF-subsidie Duurzame inzetbaarheid 2018
ESF-Subsidie Duurzame Inzetbaarheid Thema’s en voorbeelden

Iframe